Majorette/Twirl uitslagen

Overzicht Majorette- & Twirl uitslagen

Uitslagen van de reguliere NBTA wedstrijden 2020 en 2019 


Zie de website NBTA/Uitslagen.

 Uitslagen van de reguliere Majorette wedstrijden 2020 en 2019


Zie de websites van de diverse landelijke bonden.

Door de Corona zijn er slechts enkele wedstrijden in begin 2020 doorgegaan. Ook alle kampioenschappen zijn tot op heden afgelast.
De hier vermelde uitslagen zijn de laatste van voor maart 2020.


Nederlands Majorettekampioenschap in Almere 18 & 19 januari 2020


Voor de totale uitslag zie website KNMO. Bij dit gezamenlijk Kampioenschap KNMO NTSB werd MNHU in Almere vertegenwoordigd door 5 solo deelnemers, twee duo’s en een ensemble. Drie solisten waren ingestroomd via de NTSB. Ze waren lid van Excelsior Woerden en Powerpoint Mijdrecht. Geen van allen behaalde een podiumplaats. 

NBTA Nederlands Kampioenschap Twirl in Almere 11 en 12 januari 2020

 

Voor de uitslag van beide dagen en plaatsingen WK zie website NBTA. De MNHU had over beide dagen 35 deelnemers op de vloer, waarvan er 19 een podiumplaats behaalden. 
Hiervan mogen er 5 zich ook Nederlands Kampioen noemen. In totaal zijn er nu 11 MNHU leden van 3 verenigingen geplaatst voor het WK Baton Twirl van 9 t/m 12 april 2020
in Eindhoven. Dames, heel veel succes.

NBTA Nederlands Kampioenschap Twirl Runner-up in Almere 14 en 15 december 2019


Voor de uitslag van beide dagen zie website NBTA. De MNHU was vertegenwoordigd met totaal 49 Deelnames van 11 lid-verenigingen. 
Er werden 25 podiumplaatsen behaald. En totaal op 15 onderdelen behaalden ze ook de titel “Nederlands Kampioen Runner-Up”.
Dames, allemaal proficiat.

Uitslag van het Provinciaal/Regionaal Majorette Kampioenschap MNHU 2019


Twee Solo’s en twee Duo’s en een Ensemble hebben zich geplaatst voor deelname aan het NK Majorette.
Het totaal zal nu dus vijf MNHU nummers bedragen. Allen zijn ze lid van van Excesior Woerden. Dames gefeliciteerd en succes.

Europees Kampioenschap Majorette in Italië van 11 t/m 13 oktober 2019


Voor de uitslag van EK equipe zie website NBTAVan de MNHU deden er twee leden mee met dit kampioenschap. Een Solist en een Corps, maar behaalde helaas geen podium.

Nederlands Kampioenschap Show-Twirl in Hoofddorp 25 mei 2019


Voor de totale uitslag van deze dag en plaatsingen voor het EK majorette in Italie zie de website NBTA. De MNHU deed mee met 6 Solisten en 1 Team, allen 
in de categorie Show Twirl en ook een Paradecorps, van 7 verenigingen, op een totaal van 51 deelnemers. 

Éen solist, het team en het Corps behaalden dit jaar het podium en werden ook Nederlands Kampioen. Maar alleen de Solist en het Corps zijn geplaatst voor 
het EK majorette, omdat de Teams niet aan het EK deelnemen.

Dames allemaal van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

De kampioenen zijn: Mirthe de Weert van Passion uit Julianadorp, het Show Twirl Team van Excelsior Cothen uit Cothen en het Paradecorps van Evolution
Twirlteam uit Veenendaal.

Europees Kampioenschap Baton Twirl in Sabbiadoro, Italie van 18 t/m 21 april 2019


Voor de uitslag van EK equipe zie website NBTA. Van de MNHU deden mee: 1 Solist en een Duo. Beiden behaalde een podiumplaats.
Roos de Beste werd 2deen het Duo Roos de Beste en Iris Sassen werd  Europees Kampioen. Ze zijn lid van K.N.A. uit Uithoorn. Dames proficiat.

V/N Champions Trophy in Houthalen 8 februari 2019


Voor de totale uitslag zie website KNMO.Bij dit Kampioenschap werd MNHU vertegenwoordigd door een Solist, Marije Seel van de River Girls uit Amsterdam.
Zij behaalde het podium met een eerste plaats in haar onderdeel. Proficiat. Belgie won dit jaar wederom deze landenwedstrijd.

Wereld Kampioenschap Twirl in Lillehammer, Noorwegen van 28 maart t/m 1 april 2018


De MNHU deed o.a. mee met enkele leden en een Large Team en een Pompon-Team van Synergy een projectteam van de NBTA met leden uit Noord Holland, 
Zuid Holland en Brabant, zoals beschreven in de klankwijzer van maart. Wij behaalde met het Large Team een mooie 3de plaats en het Pomponteam werd nu 

Wereld Kampioen voor Amerika. 

Dames Proficiat. 
Klik hier voor de show!